Salgsvilkår

Tryktape.dk drives i samarbejde med Boxon og er en service hvor du kan bestille tape med dit eget tryk. Vi tilbyder både betalning med faktura og kort og du behøver ikke være logget ind for at lægge en ordre.

Bestiling

Når du handler på tryktape.dk behøver du kun fylde i din emailadresse, leveringsadresse og betalingsinformation. Når bestillingen er indsendt, modtager du en ordrebekræftelse og korrektur inden for få dage. Derefter har du mulighed for at foretage en justering før den endelige godkendelse. 

Levering

For ordrebeløp over 1.500 kr. leveres godset gratis, når du handler på tryktape.dk. For bestillinger med en ordreværdi op til 1.500 kr. tillægges fragt på 300 kr.

Når korrekturen er godkendt, planlægges ordren, og din tape med dit tryk leveres inden for 5-6 uger. Boxon samarbejder med pålidelige leverandører. Det er altid Boxon, der står som afsender på leveringen fra tryktape.dk.

Betaling

Boxon samarbeider med Svea Webpay for en sikker og effektiv betaling. Du kan vælge mellem faktura eller kortbetaling.

Fakturabetaling

Hvis du vælger at betale med faktura, har du 15 dages kredit fra fakturadatoen. Vi foretager en almindelig kreditvurdering, og efter godkendelse gennemføres købet. For at kunne foretage en kreditvurdering, skal vi bruge din virksomheds CVR nummer.

Hvis kreditvurderingen ikke godkendes, sættes ordren i bero i systemet, og vi kontakter dig for en dialog. 

Kortbetaling

De godkendte kort er Dankort, VISA og MasterCard, og sammen med Bambora sikrer vi, at dit køb gennemføres trygt og sikkert. Ved betaling med kort kommer du til en SSL-certificeret side, hvor du udfylder dine oplysninger, og betalingen gennemføres.

Forsinket betaling

Ved forsinket betaling debiteres rykkergebyr på 100 kr. pr. måned fra forfaldsdagen. Kredit afgøres individuelt efter undersøgelse foretaget af vores kreditafdeling.

Priser

Tryktape.nu/Boxon forbeholder sig ret til at justere priser ud fra den aktuelle markedssituation. Importerede varers pris påvirkes i høj grad af valutakursudviklingen. Boxon forbeholder sig ret til at justere priser på disse varer, inkl. erstatningsprodukter, på baggrund af aktuel valutakursudvikling. Leveringsdagens pris er gældende. 

Forbehold

Vi forbeholder os ret til at annullere ordre som skyldes eventuelle fejl i de angivne priser, ophør af salg samt udgåede artikler. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, og du har ret til at annullere din ordre, hvis du ikke føler dig tilfreds med vores rettelse. 

Vi forbeholder os retten til at debitere en repro afgift på 500 kroner om filen ikke er indenfor følgende standard. Filen skal være i vektorgrafisk .eps-format, vektorgrafisk TIF eller PDF samt minimum 600 dpi. FIlstandarden ses også på siden når du går igennem de 3 trin til bestillling. 

Fejlbestilte varer

Du har fortrydelsesret fra du har lagt din bestilling og indtil godkendelse af korrekturen. Korrekturen skal godkendes 5 dage efter sidste rettelse, ellers annulleres din ordre.

Reklamation

Hvis du vil reklamere over din tape, skal du kontakte os inden for 10 dage efter modtagelsen. Hvis reklamationen godkendes, krediteres beløbet, normalt inden for to uger. Her vil vi bede om en eller to prøver af den reklamerede fejl.